NO a les altes injustificades, SI a un tracte digne de les persones malaltes!
Uneix-te a la Plataforma contra els Abusos de l'ICAM i l'INSS!

dijous, 2 d’agost del 2018

Resum de la reunió del dia 26 de juny de 2018, de la PAICAM amb la Sra Neus Rams, directora general d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària, Directora de l'ICAM (SGAM)

La reunió ha estat curta. La Sra Lídia i la Sra Neus només disposaven d'una hora per escoltar el que li havíem de dir, les nostres reivindicacions. D'aquesta trobada només es va treure una cosa en positiu, que en cas que les unitats per les malalties de Síndrome de Sensibilitat Central (SCC) no disposin de tractaments de les malalties de la Síndrome Químic Múltiple (SQM), hi ha dos que si que els poden fer els tractaments, són l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i el Clínic de Barcelona.

La resta de la reunió va ser negativa. No es van veure signes que les direccions de la gestió de la inspecció de les incapacitats laborals vagin a canviar les seves polítiques, tot i que l'exconseller Sr. Comín havia reconegut que el conveni INSS-ICAM és clarament economicista, la Sra Neus Rams el va signar, sota el 155, però el va signar, amb coneixement (o desconeixement?) que el criteri economicista es fa prevaldre i que això causa un gran dany sobre les persones malaltes, en no ser valorades per criteris mèdics com cal.

L'estiu i les vacances empenten a què ens donin l'esquena, i les malalties no tenen vacances. Inclús algunes malalties s'agreugen amb la calor. Per tot això, es fa necessària la presència de PAICAM a les portes d'ICAM (SGAM) del carrer Vallcarca de Barcelona per donar suport als/les treballadors/es que viuen situacions kafkianes i adverses davant les seves malalties. Per exemple, en dia 26 un riu de persones corroborava les nostres constants denúncies per les ALTES INJUSTIFICADES a treballadors/es amb càncer, pendents d'intervencions, tendons trencats, etc. Totes i tots, APTES PER TREBALLAR.

No ens trauran de sobre per molt que justifiquin aquest funcionament, absolutament anòmal.

I aquí teniu un vídeo sobre la opinió dels companys de com va anar la reunió:

http://www.youtube.com/watch?v=CpaYy5tE-QE&feature=youtu.be

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

newer post older post Home